LatestShow all

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - ۱۳:۳۵
Background image

د بنسټېزو او ساختماني چارو رئیس او ورسره پلاوي د کندهار پوهنتون له مسئولینو سره وکتل

د ۱۴۰۰ل.کال د مرغومي د مياشتي پر ۲۸ مه نېټه د لوړو زده کړو وزارت د بنسټيزو او ساختماني چارو رئېس کندهار ته د خپل رسمي سفر په ترڅ کي د کندهار پوهنتون له مسئولینو سره د يوې غونډي په ترڅ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۹:۴۹

د کندهار پوهنتون د تدريس د پېل په اړه خبرتيا

د لوړو زده کړو وزارت د ۱۴۰۰/۵/۲ نېټي ويډيو کنفرانس د هدايت له مخي کندهار پوهنتون د تدريس د پېل له پاره بېړنۍ علمي شورا را وبلله او د موضوع په اړه تر مفصل بحث وروسته پرېکړه وسوه، چي د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۴:۲۵

د کندهار پوهنتون خبرتيا

د لوړو زده کړو وزارت د عامي روغتيا وزارت په همکاري د هيواد په ټولو دولتي او خصوصي پوهنتونونو کي د کرونا واکسین د تطبيق پروسه پيل کړې ده.نو د لوړو زده کړو وزرات د خپرې سوي اعلامیې پر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۵:۱۹

د کندهار پوهنتون د علمي شورا نوبتي غونډه دايره سوه

د (۱۴۰۰ل.)کال د چنګاښ د مياشتي پر ۲۳ نېټه د کندهار پوهنتون علمي شورا پريکړه وکړه، چي د کندهار روان امنيتي حالت ته په کتو سره د پوهنتون ټولو استادانو، اداري او خدماتي کارمندانو او. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۲:۱۴

په هېواد کي د اوسني حالاتو په اړه د کندهار پوهنتون د استادانو اندېښنې

ددې خاوريني کرې پر مخ باندي انسان د ستر رب العزت د خليفه په توګه په ټولو مخلوقاتو کي ځکه اشرف ګڼل سوی دئ، تر څو په خدای ورکړي عقل او احساس سره نه يوازي د خپل همنوع، بل لا د ټولو. . .

دوشنبه ۱۳۹۸/۶/۴ - ۱۶:۱

د کندهار پوهنتون نوی مالي او اداري مرستيال معرفي سو

کندهار پوهنتون د ۱۳۹۸ل.کال د زمري مياشتي پر ۳۱ نېټه د کندهار پوهنتون د مخکني اداري مرستيال پوهنمل نذير احمد قانع د ستایني او مخه ښه اړوند يو پرتمينه غونډه دايره کړه.

د ستايني او هڅوني. . .