د کندهار پوهنتون خبرتيا

Tue, Jul 27 2021 2:25 PM
/

د لوړو زده کړو وزارت د عامي روغتيا وزارت په همکاري د هيواد په ټولو دولتي او خصوصي پوهنتونونو کي د کرونا واکسین د تطبيق پروسه پيل کړې ده.نو د لوړو زده کړو وزرات د خپرې سوي اعلامیې پر اساس، کندهار پوهنتون په کندهار ولايت کي د دې پوهنتون ټولو استادانو ،کارمندانو او محصلان ته خبر ورکوي، چي د ۱۴۰۰ل.کال د زمري د مياشتي پر (۶)نېټه د کرونا وايرس څخه د مخنيوي په خاطر د واکسین کېدلو له پاره د کندهار پوهنتون په فعلي کمپس کي د شرعياتو پوهنځی تدريسي بلاک او طبي کمپس ته سهار  پر ۹:۰۰ بجې ته تشريف راوړي او ځانونه واکسين کړي.دیادوني وړ ده، چي د محصلانو له پاره د پوهنتون په عمومي دروازه کي دواکسین ځای ټاکل سوی دﺉ او همدارنګه کوم وخت چي تدريس پېل سي ټول محصلان بايد ټولګيو ته د راتګ پر مهال د واکسين کارتونه له ځان سره ولري، پرته له هغه و ټولګۍ ته د ننوتلو اجازه نه ورکول کيږي.

په درنښت

د کندهار پوهنتون اداره

Mon, Aug 26 2019 4:04 PM

New Call for Application 2019 University of Santiago de Compostela

Kandahar University announces New Call for Applications for the Erasmus+ International Credit Mobility KA107 Program, which is open from 25 Feb to 24 March 2019.
All language. . .

Mon, Aug 26 2019 4:02 PM

Academic Program Review (APR) Introductory Workshop, (15/ DEC/2018)