د کندهار پوهنتون د علمي شورا نوبتي غونډه دايره سوه

Wed, Jul 14 2021 3:19 PM
a

د (۱۴۰۰ل.)کال د چنګاښ د مياشتي پر ۲۳ نېټه د کندهار پوهنتون علمي شورا پريکړه وکړه، چي د کندهار روان امنيتي حالت ته په کتو سره د پوهنتون ټولو استادانو، اداري او خدماتي کارمندانو او محصلانو دا هوکړه وکړه، چي(۲۴) ساعته په پوهنتون کي حاضر وي، تر څو په بېړني حالت کي وکولای سو، پوهنتون چي ملي شتمني ده او په ډېر زيار او هڅو دې ځای ته را رسېدلی دئ د چور او ورانولو څخه د مخنيوي په موخه خپل ځانونه سپر وګرځوو او هيچا ته دا موقع ور نه کړو، چي د بېړني حالت څخه ناوړ استفاده وکړي.همدارنګه د پوهنتون مشرتابه په جګړه کي د ښکيلو اړخونو څخه هيله لري، چي د پوهنتون ساتني ته خاصه پاملرنه وکړي او هيچا ته اجازه ور نه کړي، چي دا ملي شتمني تخريب او يا چور او چپاول کړي.

Mon, Aug 26 2019 4:04 PM

New Call for Application 2019 University of Santiago de Compostela

Kandahar University announces New Call for Applications for the Erasmus+ International Credit Mobility KA107 Program, which is open from 25 Feb to 24 March 2019.
All language. . .

Mon, Aug 26 2019 4:02 PM

Academic Program Review (APR) Introductory Workshop, (15/ DEC/2018)