PastShow all

شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۸:۳۳

د چنګاښ د میاشتي د علمي شورا ناسته وسوه

د یکشنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون د علمي شورا د غونډو په تالار کښي، د پوهنتون د رئېس الحاج شېخ م-ولوي عبدالرحمن طیبي په مشري د علمي شورا نوبتي ناسته وسوه، چي پر مهال ئې د رهبرۍ ټول. . .

شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۸:۲۷

د دوه اړخیزو علمي همکاریو هوکړه لیک لاسلیک سو

د تېري چنګاښ د مياشتي په ۳۱مه نېټه، د بلخ پوهنتون د علمي شورا د غونډو په تالار کښي، د کندهار پوهنتون مسئولانو او استادانو د خپل علمي سېر پر مهال د یاد پوهنتون سره د دوه اړخیزو علمي. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۵ - ۱۵:۵۵

د (د طبابت اخلاق) په نوم علمي سیمینار وړاندي سو

د یکشنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون طب پوهنځي په کادري روغتون کښي، د یاد روغتون رئېس ډاکټر احمد شاه عمر د طبابت اخلاق په نامه علمي سیمینار وړاندي کړ، چي پر مهال ئې د کادري روغتون ټول. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۵:۵۹

د HEMIS د لا ښه پوهاوي په موخه ېو ورځنی ورکشاپ جوړ سو

د یکشنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون د مسلکي پرمختیايي مرکز د غونډو په تالار کښي، د کندهار پوهنتون د محصلانو چارو معاونيت اړوند د محصلانو چارو آمر رحمت الله رښتین؛ د ياد معاونيت، برېښنايي. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۵:۵۲

کمپیوټر ساینس پوهنځي د خپلو ۶۹ فارغانو مراسم په شانداره ډول ولمانځل

د سې شنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون د کمپیوټر ساینس پوهنځي۶۹ محصلان له څلور کلونو زده کړو وروسته فارغ سول، چي په همدې موخه یاد پوهنځي د کندهار پوهنتون د غونډو په عمومي تالار کښي د فراغت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۵:۵۰

د پلان او سټراټيژیک پلان جوړوني ورکشاپ دائر سو

د دوشنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون په مسلکي پرمختیايي مرکز کښي، د بشري سرچینو آمریت د ظرفیت لوړوني عمومي مدیریت د څلرم او پنځم بست اداري کارکوونکو ته د ادارې مراسلاتو د لاښه پوهاوي په. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۵:۴۸

د شرعیاتو پوهنځي ۵۳ محصلانو خپل د لېسانس دوره بشپړه کړه

د یکشنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون د شرعیاتو پوهنځي ۵۳ محصلان له څلور کلونو زده کړو وروسته فارغ سول، چي په همدې موخه یاد پوهنځي د کندهار پوهنتون د غونډو په عمومي تالار کښي د فراغت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۵:۴۳

د اداري اخلاقو او سلسله مراتب د مراعتولو په نوم علمي سیمینار وړاندي سو

د دوشنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون طب پوهنځي په کادري روغتون کښي، د یاد روغتون رئېس ډاکټر احمد شاه عمر د اداري اخلاقو او سلسله مراتب د مراعتولو په نامه علمي سیمینار وړاندي کړ، چي پر مهال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۶:۳۴

په علامه حبيبي کتابتون کښي ترکش کارنر پرانیستل سو

د دوشنبې په ورځ، د کندهار پوهنتون د علامه حبيبي په کتابتون کښي، د یاد آمریت او په کندهار کښي، د افغان ترک عالي لېسې په ګډه همکارۍ؛ په علامه حبيبي کتابتون کښي ترکش کارنر پرانیستل سو، چي. . .

Pagination